Змагаються лісівники Львівщини

3 вересня 2021р, Новини. Прес-служба

З метою популяризації та активізації фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи на державних підприємствах лісового господарства Львівщини, 28 серпня 2021 року, під егідою обласного управління лісового та мисливського господарства та обласної організації галузевої профспілки відбувся турнір з волейболу між командами лісівників, присвячений святкуванню Дня працівника лісу.
Захід проводився на базі спортивних майданчиків ліцею в с. Козьова Стрийського району за підтримки керівництва місцевої територіальної громади та дирекції ліцею.
«Родзинкою» турніру стала волейбольна команда змішаного типу новоствореної установи – Національного природного парку «Бойківщина», в складі якої були і чоловіки, і жінки. Тобто, гендерна політика – в дії!.
Приємно констатувати, що директор Національного природного парку «Сколівські Бескиди» Приндак В.П. та директор державного підприємства «Сколівське лісове господарство» Бойко О.З. особисто взяли участь у виступах своїх команд.
Також слід відмітити, що особливу увагу спортивній роботі в трудовому колективі лісгоспу приділяє саме директор Остап Зіновійович Бойко, який проводить постійні тренування з волейбольною командою, а також є головою Сколівської районної федерації волейболу. Тому і результат відповідний – зайняте державним підприємством «Сколівське лісове господарство» перше місце в турнірі. Друге почесне місце виборола команда державного підприємства «Бродівське лісове господарство», яку представляв головний інженер Серватович М. В., третє – команда державного підприємства «Старосамбірське лісомисливське господарство».
Команди – переможниці, за зайняті призові місця, були нагороджені кубками, дипломами та грошовими винагородами.
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління