На Львівщині привітали працівників лісового господарства із професійним святом!

12 вересня 2019р, Новини. Прес-служба

Сьогодні, 12 вересня у Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулись урочисті збори працівників лісового господарства, приурочені до відзначення професійного свята - Дня працівника лісу.

В урочистостях взяли участь голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Василь Лозинський, керівники лісогосподарських підприємств, працівники апарату управління та ветерани лісового господарства.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника лісу кращим працівникам вручено Почесні Грамоти Кабінету Міністрів України, Львівської обласної ради, Львівської обласної державної адміністрації та Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Начальник Львівського ОУЛМГ Анатолій Дейнека подякував трудовим колективам за щоденну працю та ефективну роботу – виконання всіх лісогосподарських показників, запланованих на цей період, та особистий внесок кращих працівників у розвиток і підвищення ефективності лісогосподарського виробництва та побажав всім міцного  здоров’я, добробуту, мудрості і терпіння, натхнення до праці на благо розвитку України так і лісової галузі зокрема.

 

Зазначимо, що День працівника лісу - професійне свято працівників лісового господарства, лісової, деревообробної промисловості України відзначається щорічно у третю неділю вересня. Також з нагоди професійного свята – Дня працівника лісу – протягом 9-15 вересня 2019 року, у рамках Лісівничого тижня, в Україні проходить низка заходів для привернення уваги суспільства до проблем лісового та мисливського господарства.

 

 

Прес-служба Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління