Лісівники Львівщини до Дня працівника лісу передали 10 позашляховиків для ЗСУ та отримали 6 пожежних автомобілів від ДСНС

15 вересня 2022р, Новини. Прес-служба

На Львівщині відбулися урочистості з нагоди професійного свята — Дня працівника лісу.

Вітали сьогодні працівників лісового господарства та деревинообробників та вручали нагороди начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека, начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод та начальник ГУ ДСНС у Львівській області Юрій Кагітін.

Цьогорічне професійне свято – у часі війни.

116 лісівників Львівщини зі зброєю в руках боронять Україну  на фронті.

Пам'ять загиблого лісівника з національного природного парку «Сколівські Бескиди» Василя Миніва і всіх загиблих захисників України вшанували хвилиною мовчання.

Анатолій Дейнека привітав присутніх працівників лісового господарства, лісової та деревинообробної промисловості з прийдешнім професійним святом – Днем працівника лісу, яке щорічно в Україні відзначається у третю неділю вересня.

Професія лісівника – відповідальна, клопітка  та багатогранна, спрямована на збереження та примноження лісових ресурсів  для суспільства.  

В умовах воєнного стану лісівники активно працюють на Перемогу України!

Начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький наголосив на вагомому вкладі лісівників Львівщини у наближенні Перемоги України, подякував працівникам лісового господарства та деревиноообробникам за те, що підтримують нашу армію і сумлінно працюють на своєму фронті.

Заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод привітав лісівників зі святом, подякував за щоденну працю та відзначив активну співпрацю працівників держлісгоспів із польськими колегами, які передають українській армії транспорт, техніку, елементи захисту та інші потрібні речі.

Про невтомну працю та вагомий внесок у розвиток лісового господарства свідчили грамоти та відзнаки Державного агентства лісових ресурсів України, Львівської обласної військової адміністрації та обласної ради, які вручили  кращим працівникам лісового господарства та деревинообробникам.

Розвиваємо  пожежно - рятувальну службу разом! З привітаннями з нагоди Дня працівника лісу від начальника ГУ ДСНС у Львівській області Юрія Кагітіна лісівники Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства отримали 6 пожежних автомобілів від  ГУ ДСНС у  Львівській області для швидкого реагування та захисту лісів від пожеж.

Лісівники Львівщини продовжують допомагати ЗСУ і працювати на Перемогу!

З нагоди Дня працівника лісу та у рамках ініціативи голови Львівської ОВА Максима Козицького «1000 автомобілів свободи» відбулась передача 10 автомобілів від лісівників Львівщини Збройним силам України. Позашляховики лісівники придбали за власні кошти лісівників області.

Автомобілі для війська та пожежні автомобілі освятив військовий Капелан отець Михайло. Після освячення позашляховики вирушили до військовослужбовців на передову.

Разом до Перемоги!

Довідково.

Загалом, за період збройної агресії російських окупантів державними лісогосподарськими підприємствами Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства було передано ЗСУ 111 автомобілів: 25 вантажних автомобілі та 86 позашляховиків. Також передано 35 тепловізорів та 1300 тактичних рюкзаків.

Для будівництва фортифікаційних споруд та обігріву поставлено 16200 м3 деревини, в т.ч.: 7500 м3 лісоматеріали круглі, 1700 м3 пиломатеріали; 7000  м3  дрова паливні.

Окрім цього, для потреб захисників України передано велику кількість теплого одягу, медичного обладнання та медикаментів, продуктів харчування.

 

 

 

 

 

 

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління