Огляд лісокультурного виробництва

1 липня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

Відповідно до розпорядження Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства від 03.06.2019 року №2 «Про стан лісовідновлювальних робіт на підприємствах галузі» головним спеціалістом відділу лісового господарства управління Христиною Шаваринською проведено огляд лісорозсадницьких та лісокультурних об’єктів за останні три роки в Бібрському лісгоспі.

Під час огляду було оглянуто лісові розсадники, шкілки, теплиці, лісові культури, ділянки природного відновлення, плантації новорічних ялинок в Романівському, Свірзькому, Суходільському, Перемишлянському та Брюховицькому лісництвах.

На розсадниках побачили посіви 2018 та 2019 років дуба звичайного, дуба північного, горіха грецького, горіха чорного, каштана кінського, клена гостролистого, плодових порід.

Всі посіви доглянуті і знаходяться в доброму стані.

Гарні ялини ростуть в Суходільському та Свірзькому лісництвах.

Оглянули  лісовы  культури  2017-2019 років.

Радують око рядки дуба звичайного, модрини європейської, ялиці білої, які посадили лісівники разом з громадськими активістами та місцевими жителями.

Дбають в лісгоспі і про постійне користування лісом, зокрема перспективним методом у вирощуванні лісу є ведення лісового господарства наближеного до природи лісівництва. В лісгоспі поступові рубки займають понад 75 відсотків. Після останнього прийому на зрубах залишається вже готовий ліс. Гарне природне поновлення ми побачили в Суходільському та Романівському лісництвах. На цих ділянках волоки, верхні склади, а також прогалини заліснені дубом звичайним та модриною європейською, що дасть змогу підвищити продуктивність лісів та збільшити біорізноманіття.

Загалом головний спеціаліст управління Христина Шаваринська залишилась задоволеною результатами огляду робіт по відновленню лісу в Бібрському лісгоспі та відзначила сумлінну працю працівників лісової ниви лісгоспу.

Головний лісничий Пилипів М.І.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв