Формування крони та розмаїття декоративного матеріалу - запорука успішної його реалізації

30 Червня 2020р, Новини підприємств. Прес-служба

ДП “Бродівське лісове господарство” займається не лише веденням лісового господарства, охороною і захистом  лісу та заготівлею лісоматеріалів, а й активно вирощує садивний матеріал для озеленення.  В теперішні часи важко здивувати покупців різномаїттям садивного матеріалу. Тому в лісгоспі велику увагу приділяють зовнішньому вигляду самої рослини. Маленькі  рослини  не тільки ретельно доглядають, але при першій необхідності  їх формують.

Стрижка рослин, або фігурна обрізка дерев і чагарників є одним з найстаріших садово-паркових мистецтв, яке не тільки дійшло до нашого часу, але і збагатилося новими прийомами. Зелені фігури можуть бути різноманітної форми – куля, конус, куб, піраміда і так далі. Фігурно обрізані рослини відмінно виглядатимуть на ландшафтах класичного планування, їх можна розмістити на газоні, а також використовувати в якості живої огорожі.  Такі рослини користуються попитом в покупців, бо кожна рослинка є індивідуальна і в єдиному екземплярі. Фігурна обрізка рослин вельми захоплююче заняття, яке вимагає фантазії, терпіння, хороших інструментів і відваги. Це тільки спочатку здається, що легко рубонути по живому – “вжик і готово”, однак на початку шляху доводиться придивлятися до кожної гілочки.

З візитом до ДП «Бродівський лісгосп» завітали сусіди лісівники з ДП «Золочівський лісгосп»  вивчити досвід з формування декоративного садивного матеріалу та техніки проведення обрізки. Для цього було проведено майстер-клас. З набутим досвідом лісівники з Золочівщини повернулися до дому натхненні новими ідеями для впровадження їх на своєму підприємстві.

За інформацією

ДП "Бродівський лісгосп"

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв