Лісівники спільно з школярами озеленили навчальний заклад

16 квітня 2021р, Новини підприємств. Прес-служба

День довкілля - національне екологічне професійне свято з охорони навколишнього середовища, яке відзначається в Україні щорічно в третю суботу квітня, згідно з Указом Президента України «Про День довкілля» № 855.

Головна мета відзначення Дня довкілля є привернення уваги громадян України до критичного стану довкілля в країні та виховання екологічної свідомості у підростаючого покоління.

У цей день за усталеною традицією в українських містах і селах, на територіях підприємств проводять екологічні толоки з метою прибирання територій, берегів, ліквідації стихійних звалищ, створення парків, озеленення територій.

НПП «Бойківщина» спільно з ДП «Боринське лісове господарство» та РЛП «Надсянський» долучилася до відзначення цього свята.

Працівниками даних установ з дотриманням всіх карантинних норм, було висаджено на території Нижньояблунського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. саджанці, які були вирощені у спеціалізованому лісорозсаднику (туя західна, ялівець козацький, форзиція європейська, туєвик японський, спірея калинолиста, каштан посівний).

До даного заходу були долучені учні цього ж навчального закладу, на додачу діти отримали флаєри «За чисте довкілля».

Даний захід є дуже важливий, оскільки закликає всіх друзів природи присвятити себе свідомій турботі у зеленому середовищі, адже кожен небайдужий вчинок - це запорука нашого майбутнього.

НПП "Бойківщина"

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв