Незабутні враження від мандрівки туристичними шляхами НПП «Сколівські Бескиди»

24 Червня 2021р, Новини підприємств. Прес-служба

В рамках програми Erasmus та «Комплексної докторської програми з екологічної політики, менеджменту природокористування та техноекології – INTENSE» з 18 по 21 червня НПП "Сколівські Бескиди" відвідали аспіранти та студенти третього курсу Навчально-наукового інституту екології при Харківському національному університету імені В.Н. Каразіна кафедри екологічного моніторингу і заповідної справи.


Впродовж вихідних днів під керівництвом Оксани Леневич аспіранти Світлана Бурченко і Владислава Вороніна та студенти Гладкий Антон, Кутузов Євген, Міщенко Вікторія, Найдюк Данило і Федяй Владислав з великим захопленням відвідали найцікавіші місця відпочинку в Парку.

Захоплююча мандрівка розпочалась з туристичного шляху № 5041 «Павлів потік-водоспад Кам’янка». На шляху ми ознайомились з лісовими та лучними екосистемами Сколівських Бескид. Відвідали озеро Журавлине, оглянули величний каньйон річки Кам’янка та гуркітливий водоспад.

Наступним пунктом нашої подорожі був туристичний шлях №13 «м. Сколе-г.Парашка». Незважаючи на тривалий та ускладнений погодними умовами шлях, нами вдалось підкорити одну з найвищих вершин НПП «Сколівські Бескиди» − гору Парашку висотою 1 268 м.

З великим захопленням ми відвідали туристичний шлях № 5042 «Старовікові ліси». На цьому шляху нами було оглянуто величні дерева ялиці білої та бука лісового, віком понад 160 років. Наочно ознайомились з основними ознаками «старовікових дерев».

Завершальну пізнавальну екскурсію рідного краю ми здійснили на туристичному шляху № 5048 «Стежками легендарної Тустані».


Аспіранти та студенти Каразінського ННІ щиро вдячні адміністрації Парку за гостинність, зокрема проживання та організовані проведені екскурсії.

НПП "Сколівські Бескиди"

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв