Екскурсія до лісівників

7 березня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

До  ДП "Боринське лісове господарство" завітали з екскурсією учні та вчителі Либохорівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Екскурсія проходила на території власного спеціалізованого лісорозсадника, де гостей ознайомили з процесом вирощування садивного матеріалу.Школярі та вчителі змогли побачити, як вирощується садивний матеріал і скільки зусиль і праці докладено для цього.

Державне підприємство “Боринське лісове господарство” розташоване в західно – північній частині Львівської області на території Турківського адміністративнго району .

Загальна площа земель лісового фонду становить 18492 га , з них вкриті лісовою рослинністю землі становлять 16282,8 га , в т.ч. лісові культури 5007,1 га .

Основними деревними породами на території лісгоспу є Ялиця ( 2878 га або 18 % ), Смерека ( 10444 га або 64 % ), бук європейський ( 2729 га або 17 % ) вкритих лісовою рослинністю площ держлісфонду. Найбільшу площу займають середньовікові насадження ( 45 % ) , значно меншу молодняки ( 14 % ) та пристигаючі і стиглі насадження ( по 12 % та 6 % відповідно ).

Господарська діяльність ДП “ Боринське лісове господарство ” спрямована на вирощування висопродуктивних стійких насаджень з метою покращення експлуатаційних , природоохоронних і захисних функцій лісів. Щорічно в держлісгоспі та прилеглих територіях силами підприємства створюється понад 50 га лісових культур. Майже щорічно підприємством в рамках виконання Указів Президента України з метою підвищення лісистості України створюються лісові культури на землях непригідних для сільгоспкористування на площі 5 га . У лісових розсадниках підприємствах вирощується понад 45 видів різних деревних порід і форм загальною кількістю 2,5 млн . шт.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління