«Ліс Перемоги»

4 квітня 2022р, Новини. Прес-служба

Другий місяць триває повномасштабна агресія російського фашизму проти України.

Уся країна працює в умовах воєнного стану, у тому числі і підприємства Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Першочерговим завданням лісівників є виконання мобілізаційних завдань для забезпечення Збройних сил України, Територіальної оборони, добровольчих формувань територіальних громад та військових адміністрацій лісоматеріалами, пиломатеріалами та дровами.

До бюджетів усіх рівнів сплачено 126,0 млн. грн податків і обов’язкових платежів, або 129% до відповідного періоду минулого року.

Важливою ділянкою роботи наших підприємств стала організація надання гуманітарної допомоги (медикаменти, одяг, продукти харчування, речі першої необхідності тощо) потерпілим в місцях проведення бойових дій та вимушено переміщеним особам в Західні регіони України.

Державні лісогосподарські підприємства Львівського ОУЛМГ стали домівкою для вимушено переміщених осіб, відтак надали прихисток для понад 300 осіб.

Але не менш важливим залишається своєчасне відновлення лісів.

Цьогорічна весняна лісокультурна кампанія, яка проводиться в рамках реалізації ініціативи Президента «Зелена країна», уже 2 тижні як стартувала.

На сьогодні на Львівщині відновлено 220 га лісів та висаджено біля 1,2 млн дерев.

Львівська обласна військова адміністрація, Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства, ГО «Добро.Дій» 16 квітня 2022 року на Львівщині оголошують проведення масової акції з висадки лісів «Ліс Перемоги».

«Ліс Перемоги» - це свідчення нашої віри у Збройні Сили України і силу нашого народу.

«Ліс Перемоги» стане нагадуванням нашим нащадкам про теперішні героїчні часи.

Через роки, у квітучій і могутній Україні вони приходитимуть у цей Ліс Перемоги і пишатимуться тим, що є  УКРАЇНЦЯМИ.

У всіх лісгоспах будуть підготовлені площі під посадку та підібраний відповідний асортимент порід.

Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства запрошує усіх бажаючих на місцях долучитися до проведення заходів садіння лісу.

Особливо запрошуємо взяти участь в акції сім’ї вимушено переміщених осіб, які своєю працею створять ліси майбутнього на наших теренах.

Усім бажаючим для участі у заходах необхідно звернутись до відповідальних осіб державних лісогосподарських підприємств. Контактна інформація

додається.

Україна переможе!

 

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління