Відтворення лісових насаджень

11 березня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

1 мільйон 300 тис. шт. сіянців заплановано виростити на лісових розсадниках ДП «Радехівське ЛМГ» у 2019 році.

Високопродуктивний ліс відновлюється при правильному веденні господарства. Це відтворювальний природний ресурс, саморегулююча екосистема, яка може існувати і без втручання людини. Проте, як свідчить практика самовідновлення лісу на зрубах триває десятки років, і дуже часто на місці сосни або дуба виростають малоцінні породи, зарослі чагарників. Тому на зрубах потрібно створювати лісові культури та захищати молоді деревця від бур’янів, швидкорослих малоцінних порід, чагарників. Ліс потребує постійної уваги і турботи.
Основні завдання на 2019 рік по ДП «Радехівське ЛМГ»: забезпечити своєчасне лісовідновлення на місцях зрубаних лісів на площі – 150га, провести заходи по сприянню природному відновленню лісу на площі 24 га, виростити 1300 тис. шт. сіянців садивного матеріалу на лісових розсадниках; заготовити 2750кг лісового насіння, створити 1га плантацій новорічних ялинок.
Робота в лісі лише на садінні дерев не закінчується. Вони дуже маленькі і тендітні і потребують постійної опіки і догляду. Незважаючи ні на що, в цьому році, як і в усі попередні роки, за молодими лісами проводитимуться догляди в загальному на площі 1500 га.
Берегти, відновлювати та охороняти ліс – це наша спільна справа, незалежно від того, де хто живе: в місті чи в селі, де працює,чим займається. Адже виростити високопродуктивні насадження – це досить довготривалий, недешевий і клопіткий процес. Звертаючись до всіх небайдужих хочеться закликати з розумінням ставитись до всього живого і до праці тих, хто це ростить і плекає з любов’ю, адже саме від спільних зусиль усіх нас залежить, в якому світі будуть жити наші діти, внуки, правнуки.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління