В Самбірському лісгоспі садять ліс

18 березня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

Одним з найважливіших на сьогодні завдань, яке стоїть перед підприємством є успішне проведення лісокультурної кампанії. Рання весна дозволила розпочати лісівникам Самбірського лісгоспу лісокультурні роботи. На сьогоднішній день вже посаджено 1,8 га лісових культур, проведено підготовку грунту під посадку лісових культур на площі 3,8 га. 

Працівники Народного дому села Корналовичі Самбірського району посадили  ліс в кварталі 2 Дублянського лісництва. На площі 1 га було посаджено 2,5 тисячі саджанців дуба звичайного.
Загалом на 2019 рік заплановано провести лісовідновлення на площі 105 га, в тому числі посадка лісових культур становитиме 40 га, під природне поновлення відведено 65 га. Догляд за лісовими культурами заплановано провести на площі 400 га. Догляд проводиться за молодими саджанцями минулорічних посадок. Доповнення лісівники проводитимуть на площі 70 га. Ліс може вирости і сам, але без праці лісівників він буде малопродуктивним і менш корисним з точки зору своїх функцій.
До лісокультурної кампанії лісівники лісгоспу підготувалися заздалегідь. Протягом 2018 року було проведено підготовку грунту під посадку лісових культур 2019 року на площі 10 га., в розсадниках вирощено 431 тис.штук сіянців. В лісорозсадниках лісгоспу викопують садивний матеріал. У лісорозсадниках виростили якісні саджанці, садивним матеріалом підприємство забезпечено.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв