Що чекає туриста в Сколівських Бескидах у найближчі 5 років

26 січня 2021р, Новини підприємств. Прес-служба

Національним парком розробляється програма розвитку рекреаційної діяльності на 2021-2026рр. Аналіз відвідування території за останні роки показує інтенсивне збільшення кількості відвідувачів та недостатню кількість існуючих відпочинкових місць і послуг. Рекреанти віддають перевагу комфортним умовам відпочинку та якісному сервісу.


Основною метою програми є втілення заходів, спрямованих на створення якісного, конкурентного на ринку, туристичного продукту, здатного задовольнити зростаючі потреби на відпочинок у природних умовах. Рекреаційна діяльність є екологічно безпечнішою за традиційну господарку.


Програма передбачає наступні заходи:


- Утримання існуючої мережі туристичних шляхів (146 км) у належному стані, обстеження територій на предмет створення нових рекреаційних пунктів;


- В урочищі «Павлів потік» на маршруті «До джерел мінеральної води» замінити існуюче гравійно-грунтове на тверде покриття, що дасть можливість відвідування його людьми з обмеженими фізичними можливостями.

- Облаштувати:
• 2 нові автомаршрути та 2 нові гірські веломаршрути;
• нові рекреаційні пункти: водоспад Гуркало, Східницька Лісковатиця, Святослав, Луги – в околицях села Урич, Гори – в околицях сіл Підгородці, Ямельниця;
• візит-центр та музей парку в палаці баронів Гредлів;
• 2 тролеї та 2 мотузкові парки;
• вольєри, звіринці для спостереження за природніми явищами, повадками звірів.

- Розвиток глемпінгового туризму.


НПП «Сколівські Бескиди»

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв