Лісову пожежу легше попередити, ніж загасити!

29 липня 2022р, Новини підприємств. Прес-служба

Лісівники у Надлісництві "Бібрка" ДП "Львівське лісове господарство" проводять роз’яснювальні бесіди з мешканцями на протипожежну тематику у лісових масивах, відпочинкових майданчиках та зонах відпочинку.

У лісівничій зоні відпочинку «Діброва» у Старосільському лісництві найбільш людно на вихідних. Тоді ж і проводили рейди лісівники – інженер з охорони і захисту лісу Олександр Грищук разом з лісничим Іваном Яворським та майстром лісу Ігорем Змислим.

З відвідувачами поспілкувались на тему дотримання правил пожежної безпеки у лісі, нагадали про адміністративну та кримінальну відповідальність за їх порушення, а також роздали тематичні листівки.

Про лісові пожежі і те лихо, яке вони несуть, лісівники розповідають багато. І не лише розповідають, а й докладають величезних зусиль, щоб їх не допустити, попередити. А при їх виникненні –швидко зреагувати та мінімізувати наслідки для екосистем та суспільства. Та, на жаль, головною причиною їх виникнення залишається людина. Тому, такі рейди проводитимуться в усіх лісництвах ДП «Львівський лісгосп» протягом пожежонебезпечного періоду.

За матеріалами

ДП "Львівське лісове господарство" 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв