Колегія лісівників Львівщини розглянула питання розвитку лісового та мисливського господарства

1 липня 2021р, Новини. Прес-служба

Сьогодні у Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулось засідання колегії, яке провів начальник управління Анатолій Дейнека за участі членів колегії та директорів державних лісогосподарських підприємств.

На початку засідання голова колегії поінформував про результати колегії Держлісагентства від 24 червня  та окреслив пріоритетні напрямки розвитку лісової галузі на найближчу перспективу.

У виступі поінформовано про стан організації виконання Указу Президента України від 7 червня 2021 року № 228/2021 «Про деякі заходи щодо збереження та відтворення лісів», відповідно до якого, зокрема, передбачено розробити та затвердити Кабінетом Міністрів України державну цільову програму «Масштабне заліснення України».

Керівникам державних лісогосподарських підприємств надано доручення проаналізувати наявний обсяг лісокультурного фонду, його параметри в трьохрічній перспективі, потреби у вирощуванні садивного матеріалу та заготівлі лісового насіння.

Окрім того, директорам лісогосподарських підприємств необхідно звернутися до об’єднаних територіальних громад в зоні діяльності з пропозицією щодо проведення ідентифікації деградованих і ерозійно-небезпечних земельних ділянок, самосійних лісів та надання їх у постійне користування лісогосподарським підприємствам з метою їх заліснення та ведення лісового господарства.

Згідно порядку денного начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності Наталія Крюченкова надала інформацію про стан бухгалтерського обліку та достовірності звітності на підприємствах Львівського ОУЛМГ. Керівникам держаних лісогосподарських підприємств наголошено про необхідність забезпечення повноти і достовірності бухгалтерського обліку, надання своєчасної інформації про активи, зобов’язання та результати діяльності підприємств. Звернуто увагу на забезпеченні вимог Держлісагентства щодо виконання галузевих нормативних документів стосовно ведення первинних документів бухгалтерського обліку.

Також на засіданні колегії розглядались питання ефективного розвитку мисливської галузі. З цією метою директорам державних лісогосподарських підприємства доручено розробити програму розвитку мисливського господарства на ввіреній території.

По всіх розглянутих питаннях колегією ухвалено відповідні рішення.

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління