Готуй сани влітку!

7 Червня 2022р, Новини. Прес-служба

Сьогодні відбулося засідання колегії Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, яке провів начальник управління Анатолій Дейнека. Участь в засіданні взяли члени колегії, директори державних лісогосподарських підприємств, голова Львівської обласної організації профспілки працівників лісового господарства Василь Максимець.

З питанням «Про забезпечення стабільної  роботи підприємств в осінньо-зимовий період 2022-2023 років» виступив начальник відділу лісових ресурсів, машин та технологій Львівського ОУЛМГ Ігор Коновалець.  

Керівникам підприємств доручено забезпечити виконання комплексу робіт, пов’язаних з енергозбереженням до початку опалювального сезону 2022-2023рр.

Заготівлю і реалізацію дров проводити у обсягах, необхідних для забезпечення попиту громадян України, об’єктів соціальної сфери та інших вітчизняних споживачів.

З метою зменшення витрат паливно-мастильних матеріалів продовжити курс по підбору та закупівлі нової лісовозної та трелювальної техніки.

У питаннях різного розглянуто актуальні питання ведення лісового господарства.

Звернено увагу керівників підприємств на своєчасності і якості  проведення доглядів за лісовими культурами.

Також відмічено, на забезпеченні проведення необхідних лісогосподарських заходів на ділянках лісових культур та природного поновлення, які підлягають переводу у покриту лісом площу згідно затверджених проектів лісових культур та природного поновлення.

Акцентовано увагу на  виконання виробничих показників за І півріччя 2022 року.

Голова колегії наголосив на важливості злагодженої роботи лісогосподарських підприємств у цей непростий для країни час, підтримувати стабільність діяльності підприємств за основними фінансово-господарськими показниками та працювати над їх покращенням.

За підсумками засідання прийняті відповідні рішення колегії.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління