Створення лісів - благородна справа, що об'єднує!

4 листопада 2021р, Новини. Прес-служба

У ДП «Рава-Руське ЛГ» триває посадка лісу в рамках програми Президента «Зелена країна» та Акції Держлісагентства «Створюємо ліси разом».

Благородна справа із примноження зеленого скарбу України об’єднала Громадську раду при Львівській ОДА, Громадську раду при Львівському ОУЛМГ, ГО «Права молодь Львівщини», ГО «Правий сектор», Правий Сектор /Львівщина та ГО «Скаути УНСО» (Скаути УНСО Жовківщини) . Спільною працею було посаджено 0,9 га лісу.

Перед початком посадки лісу Директор ДП «Рава-Руське ЛГ» - Антон Косовський ознайомив гостей зі структурою лісгоспу, основними показниками роботи підприємства. Антон Петрович зазначив — «Великодушна справа – відтворювати ліс. Ми несемо відповідальність за те, щоб майбутнім поколінням залишити подарунок, який має назву «ЗЕЛЕНА КРАЇНА» .

Головний лісничий ДП «Рава-Руське ЛГ» — Тарас Чіхрак провів інструктаж з техніки безпеки під час лісовідновлювальних робіт та закликав усіх садити дерева правильно — «Садити ліс – це свято для лісівників, до цього ми ставимося дуже відповідально, адже плекаємо дерева майбутнього. Ліс створювати ми маємо з дотриманням усіх вимог. Як ми ліс посадимо, такий результат отримають наші внуки».

6788 шт. сіянців знайшли свою нову домівку на ділянці лісу, яка була зрубана у серпні 2021 році. Лише два місяці минуло часу між вирубкою лісу і посадкою дерев майбутнього.

На завершення, усіх хто садив ліс, було запрошено у місце, де починається життя дерев — у постійний лісовий розсадник. Він має площу 3,9 га. та знаходиться у 54 кварталі Річківського лісництва. Гості отримали змогу ознайомитись із технологією вирощення садивного матеріалу головних лісоутворюючих порід, а це орієнтовно 25 видів. Слід зазначити, що у лісовому розсаднику зараз знаходиться близько 1 млн шт. посадкового матеріалу, в тому числі із закритою кореневою системою орієнтовно 50 тис. шт.

Сяючі очі, щаслива усмішка і думки про майбутнє — саме така атмосфера панувала на посадці лісу у Річківському лісництві. Гості сьогоднішньої посадки стверджують «людина яка садить ліс— приречена бути щасливою».

За матеріалами ДП "Рава-Руське ЛГ"

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління