Колективу ДП «Самбірське лісове господарство» представили нового керівника

13 жовтня 2022р, Новини. Прес-служба

Сьогодні  відбулося представлення нового керівника державного підприємства «Самбірський лісгосп». Ним став Мрочко Юрій Михайлович.

Участь у заході взяли начальник Львівського обласного управління лісового і мисливського господарства Анатолій Дейнека, заступник голови обласної військової адміністрації Юрій Бучко, голова Самбірської військової державної адміністрації  Іван Ільчишин та колектив лісгоспу.

Анатолій Дейнека ознайомив  присутніх з наказом Державного агентства лісових ресурсів України про тимчасове покладання обов’язків директора ДП «Самбірське лісове господарство» на Юрія Мрочка та окреслив основні завдання для підприємства, яке на сьогодні є найефективнішим за лісогосподарськими та виробничими показниками.

Начальник Львівського ОУЛМГ Анатолій Дейнека привітав нового директора, побажавши йому якісних і позитивних змін у роботі, успішно працювати на розвиток підприємства.

Заступник голови обласної військової адміністрації Юрій Бучко відзначив, що в нових умовах лісівники разом з військовими працюють задля перемоги, а також що лісгоспи змогли налагодити свою роботу таким чином, щоб бути максимально корисними у спільній боротьбі з агресором.

Юрій Бучко побажав новому керівнику вдалих звершень і високої продуктивності у всіх справах.

У своєму виступі т.в.о директора ДП «Самбірський лісгосп» Юрій Мрочко  подякував  усім  за високу довіру та запевнив присутніх, що докладе всіх зусиль  для високоефективної роботи Самбірського  лісгоспу.

Щира подяка була висловлена багатолітньому директору ДП «Самбірський лісгосп» Ігорю Івановичу Яремі  за багаторічну  і успішну  роботу на посаді директора підприємства з 1998 року, який не зважаючи на всі труднощі, як в державі так лісовій галузі вміло тримав свій колектив на плаву і зарекомендував себе як успішний та висококваліфікований керівник.

Вчора Ігор Іванович Ярема завершив свою працю на посаді директора Самбірського лісгоспу.

Анатолій Дейнека  подякував  Ігорю Яремі за успішну роботу та вручив Нагрудний знак «Відмінник лісового господарства» відповідно до наказу Державного нагрудним знаком агентства лісових ресурсів України «Про нагородження працівників галузі» та Почесну Грамоту Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Довідково.

Юрій  Мрочко, 1971 р.н. працює в лісовому господарстві з 1993 року. Розпочав свою трудову діяльність з посади інженера по охороні і захисту лісу Боринського селекційного держлісгоспу. З 1997 року по 1999 рік працював на посаді начальника Боринського селекційного держлісгоспу. З жовтня 2000 року призначений на посаду лісничого Верхньовисоцього лісництва, у 2002 році переведений на посаду головного інженера Боринського держлісгоспу, згодом у 2003 року переведений на посаду головного лісничого цього ж держлісгоспу. У 2010 році призначений на посаду директора ДП «Старосамбірське лісомисливське господарство».

З 01 лютого 2022 року по 12 жовтня 2022 року -  заступником директора – керуючим відокремленим виробничим підрозділом «Надлісництво Старий Самбір» ДП «Самбірське лісове господарство»

ДП «Самбірське лісове господарство», укрупнене від 01 січня 2022 року,  до складу якого увійшли відокремлені виробничі підрозділи Надлісництво «Турка» та Надлісництво «Старий Самбір», здійснює свою діяльність на території Самбірського, Яворівського, Дрогобицького, Львівського, Стрийського районів на площі 97359 га.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління