На нараді головних лісничих Львівщини

30 листопада 2022р, Новини. Прес-служба

У Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулась нарада за участі спеціалістів управління, головних лісничих державних лісогосподарських підприємств.

Нараду провів перший заступник начальника Львівського ОУЛМГ Ярослав Целень.

 

На нараді  розглянуто питання про стан оформлення речових прав на земельні лісові ділянки і наголошено на терміновості проведення цих робіт.

Далі йшлося про виконання завдань із санітарно-оздоровчих заходів у 2022 році та рекомендовано завершити розробку пошкоджених насаджень в найкоротші терміни.

Детально обговорено питання щодо самозалісених земельних ділянок та подальшої спільної роботи з об’єднаними територіальними громадами  щодо їх виявлення, оформлення та закріплення за постійними лісокористувачами.

Актуальним також було питання проведення ялинкової кампанії 2022-2023 років, по якому були підготовлені спільні заходи з Державною екологічної інспекцією у Львівській області, Департаментом екології та природних ресурсів Львівської ОВА, Головним управлінням Національної поліції у Львівській області та Управлінням патрульної поліції у Львівській області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України щодо посилення запобігання здійснення правопорушень під час періоду заготівлі новорічних ялинок.

А також підготовлено проєкт розпорядження начальника Львівської ОВА про комплекс заходів щодо реалізації ялинок та охорони хвойних насаджень від вирубування у передноворічний період 2023 року.

 

 

 

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління