У мисливських угіддях Бібрського лісгоспу збільшується чисельність козулі та зайця-русака

12 лютого 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

Після закриття сезону полювання 2018-2019 років на диких парнокопитних тварин та хутрових звірів в угіддях ДП «Бібрське лісове господартво» облікували мисливський фонд.

Проведення обліку чисельності мисливської фауни є обов’язковим для всіх користувачів мисливських господарств і проводиться щорічно після завершення сезону полювання. Облік проводили методом шумового прогону на пробних площах і подвійним картуванням слідів по кварталах. Додатково облікували копитних видів звірів на місцях підгодівлі для визначення співвідношення за статтю і віком.

Контроль за організацією, проведенням та дотриманням методичних рекомендацій обліків державного мисливського фонду в угіддях підприємства здійснювали представники Львівського ОУЛМГ, також до обліку були залучені представники Держпродспоживслужби.

Єгерська служба державного підприємства «Бібрське лісове господарство» продовжує роботи із відтворення й охорони мисливської фауни. Зокрема, підгодовує диких звірів та патрулює мисливські угіддя.

Результати проведеної роботи показують тенденцію до збільшення чисельності козулі та зайця-русака. Чисельність дикого кабана в мисливських угіддях Бібрського лісгоспу порівняно з минулим роком не змінилася

Прес-служба

ДП «Бібрське лісове господарство»

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв