Вчасний та якісний догляд за лісовими культурами – високопродуктивні, здорові ліси в майбутньому

10 Червня 2020р, Новини. Прес-служба

Завершився весняний, дуже важливий етап у лісокультурному виробництві –садіння лісу, висівання насіння в лісових розсадниках, закладення нових шкільних відділень та плантацій. Відтак, завершено технічне   приймання   нових   лісокультурних   об’єктів   закладених   весною  2020 року. Але роботи над створенням лісів майбутнього тривають.

Такі довгоочікувані травневі дощі спричинили інтенсивний ріст трав’яної та чагарникової рослинності, що вимагає проведення своєчасних  агротехнічних доглядів.

Основною  метою доглядів за лісовими культурами є створення умов для росту основних лісоутворюючих порід, покращення водного та температурного режиму усунення негативного впливу трав’янистої рослинності та другорядних порід. 

Догляди за лісовими культурами проводяться протягом усього вегетаційного періоду, починаючи від травня до жовтня місяця. На сьогоднішній день лісогосподарськими підприємствами Львівського ОУЛМГ проведено догляди  на площі 1093 га. При проведенні доглядів лісівниками широко  використовується культиватор КЛБ 1.7 на тязі трактора МТЗ - 82, мотокоси «Штіль», а також ручний інструмент.

Лісівники розуміють, що від своєчасного та якісного проведення догляду за лісовими культурами залежить видовий склад та продуктивність майбутнього лісу.

 

Відділ лісового господарства
Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління