Оперативний контроль за розробкою вітровально-буреломних лісосік

17 серпня 2020р, Новини. Прес-служба

У лісовому фонді ДП «Рава – Руське лісове господарство» у червні місяці 2020 року внаслідок сильних вітрів пройшли великі буреломи. По даних підприємства охоплена вітровалами площа становить понад 700 га з орієнтовним запасом пошкоджених насаджень понад 20 тис. кбм.

Минулого тижня заступник начальника-головний інженер Львівського ОУЛМГ Ю. Громяк та головний спеціаліст відділу лісових ресурсів, машин та технологій В. Степанишин провели оперативний контроль за освоєнням вітровально-буреломних лісосік, дотриманням технологічного процесу розробки, вимог охорони праці та побутових умов для проживання працівників.

Оглянувши лісові площі було відзначено, що колектив ДП «Рава – Руське ЛГ» виконує доведені начальником Львівського ОУЛМГ Дейнекою А. М. завдання щодо ліквідації наслідків стихії. Зокрема, в основному вже очищені площі від вітровалів у Гійчинському лісництві та налагоджено процес роботи у Пирятинському і Волицькому лісництвах. Лісозаготівельні бригади забезпечено всім необхідним для безперебійної роботи. Здійснюється постійний контроль за дотриманням вимог технологічного процесу та безпеки праці. Посильну допомогу підприємству надають їх сусіди-лісогосподарські підприємства області.

Така спільно налагоджена робота лісозаготівельних бригад дасть можливість швидко впоратися від наслідків стихії без найменших втрат, зберігши при цьому лісові насадження від хворіб, шкідників і всихання та використати ліквідну деревину для покращення фінансового стану підприємства.

 

Відділ лісових ресурсів, машин та

технологій Львівського ОУЛМГ

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління