АНОНС: РОЗРОБЛЯЮТЬСЯ НОВІ ПРАВИЛА З ОХОРОНИ ПРАЦІ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ ЛІСОВОЇ ГАЛУЗІ

3 серпня 2021р, Новини. Прес-служба

29-30 липня 2021 у м. Боярка Київської області в приміщенні Українського центру підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів лісового господарства «Укрцентркадриліс» відбулася семінар-нарада за участю представників Держпраці, Держлісагентства та фахівців територіальних органів Держпраці, що здійснюють державний нагляд суб’єктів господарювання лісової галузі.

На цьому заході під керівництвом заступника директора департаменту – начальника відділу нагляду в АПК та СКС департаменту нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Державної служби України з питань праці Миколи Радіонова обговорювали проєкт «Мінімальних вимог безпеки та здоров’я на роботі працівників лісового господарства та лісової промисловості».

Про перебіг розробки, внесення та опрацювання зауважень до цього нормативно-правового акту з охорони праці доповів Роман Гора – завідувач наукового відділу нормативно-правового забезпечення Національного науково-дослідного інституту промислової безпеки та охорони праці, організації, яка розробляє документ.

Проаналізувавши нормативно-правові акти країн Європи щодо забезпечення безпеки та здоров’я на роботі працівників лісового господарства та опрацювавши структуру Мінімальних вимог щодо безпеки та здоров’я на роботі працівників лісового господарства та лісової промисловості робоча група прийшла до висновку, що цей нормативно-правовий акт з охорони праці потребує доопрацювання та подальшого узгодження із Законом України «Про безпеку і здоров’я працівників на роботі», який знаходиться на завершальній стадії прийняття.

 

Відділ лісових ресурсів,

машин та технологій

Львівського ОУЛМГ

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління