Працювати ефективно, відкрито і прозоро

10 лютого 2021р, Новини. Прес-служба

Під головуванням начальника управління Анатолія Дейнеки відбулося засідання колегії Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Розглянуто питання про стан виконання актів законодавства, актів і доручень Президента України, запитів на публічну інформацію та звернень громадян в Львівському ОУЛМГ за 2020 рік.

Апаратом управління та підприємствами, які координуються Львівським ОУЛМГ за 2020 рік розглянуто 1339 звернень громадян. Із загальної кількості звернень громадян, найбільшу кількість звернень розглянуто від громадян на особистому прийомі. Звернення громадян більшою мірою стосуються питань соціального характеру.

З метою підвищення ефективності та оперативності прийняття управлінських рішень в управлінні працює офіційна електронна пошта lvivlis@lvivlis.gov.ua.

Усі запити і звернення народних депутатів України, звернення громадян та запити на публічну інформацію, що надійшли до Львівського ОУЛМГ, розглянуті у встановлені законодавством терміни, відповідно до Законів України «Про статус народного депутата України», «Про звернення громадян» та «Про доступ до публічної інформації».

Акцентовано увагу керівників підприємств щодо забезпечення організації прийому громадян керівництвом підприємств згідно графіків прийому громадян. Також на оприлюдненні на веб-сайтах підприємств показників виробничо-господарської діяльності за 2020 рік та інформації згідно  Механізмів громадського контролю.

Наступним питанням, згідно порядку денного розглянуто основні підсумки виробничої діяльності за січень  2021 року.

Звернуто увагу на ефективність використання лісосировинних ресурсів.

За січень місяць поточного року заготовлено на 1200 м3 ліквідної деревини менше ніж за січень 2020 року.

Зроблено аналіз виходу лісоматеріалів круглих від усіх видів рубок та виконання поставок лісопродукції згідно аукціонних торгів.

Напрацьовано рекомендації щодо формування лотів на аукціонні торги ІІ кварталу 2021 року.

Голова колегії зауважив, що обласним управлінням буде щомісячно проводитись аналіз основних показників виробничої діяльності державних лісогосподарських підприємств Львівського ОУЛМГ.

Заслухавши доповідачів та обговоривши виступи колегією прийняті відповідні рішення з кожного із винесених на порядок денний питань.

 

 

 

 

 

Ключові слова:

Лісівники Львівщини

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління