Ознайомлення школярів з метою Акції Держлісагентства «Створюємо ліси разом» в рамках виконання Програми Президента України «Зелена країна»

27 вересня 2021р, Новини підприємств. Прес-служба

01 жовтня по всій Україні, і на Львівщині зокрема, розпочнеться реалізація програми Президента «Зелена країна», під час якої кожен охочий у будь-якому куточку України зможе долучитися, посадити власне дерево і в такий спосіб зробити особистий внесок у збільшення лісистості нашої області, і України загалом.

 
З метою ознайомлення молодого покоління з програмою та метою Акції працівниками НПП «Бойківщина» за підтримки ДП «Боринське ЛГ» було проведено бесіду в Турківській гімназії ім.О.Ільницького.
Школярам розповіли про загальнодержавну акцію Держлісагентства України «Створюємо ліси разом», яка проводиться в рамках виконання програми Президента України «Зелена країна». За три роки в рамках цієї програми планується висадити 1 млрд. дерев і збільшити за 10 років площу лісів на 1 млн. га.
 
Мета акції «Створюємо ліси разом» – покращити комунікацію представників лісової галузі з суспільством, підвищити імідж професії лісівника, поінформованість суспільства щодо важливості та необхідності проведення лісогосподарських заходів,  а також необхідності поширення знань про ліси та їх важливість для існування життя на планеті, покращення екологічної ситуації в країні, виховання в підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи.

На спеціальному сайті, який вже доступний за посиланням, кожна людина зможе відстежити хід висадки лісу по окремих регіонах:

https://zelenakraina.gov.ua/

 
За інформацією НПП "Бойківщина"

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління