ЗБІЛЬШЕННЯ ЛІСИСТОСТІ В ОБ’ЄДНАНІЙ ГРОМАДІ “СКОЛІВСЬКА МІСЬКА РАДА”

3 листопада 2021р, Новини підприємств. Прес-служба

Незважаючи на високу лісистість гірської частини території, більше 70%, в окремих урочищах є потреба у лісорозведенні, тобто створення лісових насаджень на землях, де раніше лісу ніколи не було.

Сьогодні, 03 листопада, за участі працівників Сколівської міської ради на землях держлісфонду ДП ”Сколівське лісове господарство” у Дубинському лісництві проводилось заліснення біогалявини площею 0,7 га, яка довгий час не використовувалась за призначенням.

Проведено садіння 3,5 тисячі штук сіянців дуба звичайного. Головну породу дуба вибрано не випадково, а з метою збільшення породного складу лісів та виходячи з одноіменної назви найближчого населеного пункту Дубина. Також враховано наявність на даній земельній ділянці природного відновлення ялиці білої, клена-явора, бука, смереки віком від 5 до 10 років.

Лісокультурний захід проведений на виконання програми Президента “Зелена країна” та в рамках акції Держлісагентства “Створюємо ліси разом”, в якому прийняли участь 18 громадян.

Є надія що уже через 6 років ростиме доглянуте високопродуктивне змішане насадження, яке в першу чергу буде виконувати водорегулюючу функцію даної території.

ДП ”Сколівське лісове господарство” вдячне свідомим громадянам за розуміння та добросовісну працю при висадці дерев.


За матеріалами 
ДП ”Сколівське лісове господарство”

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління