На Львівщині висаджено понад 2 млн дерев у рамках екологічної ініціативи Президента «Зелена країна»

7 квітня 2022р, Новини. Прес-служба

Колегія Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства провела чергове засідання під головуванням начальника управління Анатолія Дейнеки.

Лісівники Львівщини підбили підсумки роботи за перший квартал 2022 року. З доповідями про результати господарсько-фінансової діяльності підприємств управління виступили керівники структурних підрозділів Львівського ОУЛМГ.

Значну увагу приділено інформації про хід весняної лісокультурної кампанії у рамках виконання екологічної ініціативи Президента «Зелена країна».

На сьогодні на Львівщині відтворено 352 га лісів та висаджено понад 2,06 млн дерев.

16 квітня 2022 року всі державні лісогосподарські підприємства візьмуть участь у масовій акції з висадки лісів «Ліс Перемоги», про проведення якої напередодні оголосили Львівська обласна військова адміністрація, Львівське ОУЛМГ  та ГО «Добро.Дій».

З цією метою підготовлено лісові ділянки – локації, де буде проходити висадка молодого лісу спільно з учасниками акції. Долучитися до заходів запрошуються місцеві мешканці, сім’ї вимушено переміщених осіб, хто своєю працею бажає приєднатися до створення лісів майбутнього, які століттями будуть свідчити про нашу перемогу. Інформація з контактами відповідальних спеціалістів розміщена на веб-сайтах обласного управління та підвідомчих підприємств за посиланням.

https://lvivlis.gov.ua/upload/users

https://lvivlis.gov.ua/news?id=4990

Лісогосподарські заходи та завдання першого кварталу з виробничої  діяльності виконані згідно запланованих об’ємів.

Рубки формування та оздоровлення лісів проведено на площі 2,0 тис. га, в ході яких заготовлено 87,7 тис. кбм ліквідної деревини, в тому числі рубки догляду в молодняках проведені на площі 0,2 тис.га.

За період з початку року підприємствами управління від всіх видів рубок заготовлено 174,5 тис. кбм. деревини, в тому числі на рубках головного користування – 88,3 тис. кбм.

В круглому вигляді було реалізовано 151,1 тис.кбм. деревини.

На власних виробничих потужностях за період з початку року перероблено 33,9 тис.кбм. деревини.

Обсяг реалізації продукції склав 474,9 млн.грн., або 180,5% до відповідного періоду минулого року.

Підприємства Львівського ОУЛМГ за 1 квартал поточного року сплатили до бюджетів усіх рівнів 131,4 млн. грн податків та зборів (обов’язкових платежів), або 27,7% від чистого доходу від реалізації продукції. Зокрема, до державного бюджету України сплачено 94,0 млн. грн. та 37,4 млн. грн податків, зборів та інших обов’язкових платежів до місцевого бюджету.

Єдиного соціального внеску сплачено 31,9 млн.грн.

За результатами розгляду питання стану охорони праці відзначено, що у I-шому кварталі 2022 року на підприємствах Львівського ОУЛМГ нещасних випадків виробничого характеру не зареєстровано. Наголошено, на забезпеченні  функціонування на ввірених підприємствах Системи управління охороною праці та ризиками, її поліпшення і вдосконалення. Першочергово всі організаційні заходи повинні бути спрямовані на збереження здоров'я та життя працівників підприємства.

Окрім того, звернено увагу керівників підприємств на забезпеченні патрулювання лісових масивів з метою недопущення лісопорушень, своєчасністю їх виявлення і передачі матеріалів до органів поліції, прокуратури та суду. Особливу увагу приділяти охороні лісів від пожеж, зокрема у вихідні та святкові дні.

По всіх питаннях порядку денного прийнято відповідні рішення та дано доручення колегії.

 

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління