Лісівник – це дбайливий господар

11 вересня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

З нагоди Дня працівника лісу та у рамках Лісівничого тижня, протягом 9-15 вересня, в Україні проводиться низка заходів для привернення уваги суспільства до проблем лісового та мисливського господарства. Сьогодні багато хто сприймає ліс як об’єкт, яким варто лише любуватися, не усвідомлюючи, що ліс – це цілий комплекс господарських робіт з висівання, садіння, прочищення, охорони, захисту тощо. Ліси гинуть від пожеж, природних катастроф, впливу комах-шкідників, хвороб, незаконної вирубки та інших причин.

Без втручання лісівничої руки насадження лише існуватиме, а то і загине. Важливим є те, що у своїй діяльності лісівники, керуються принципами сталого розвитку, такого який забезпечить майбутнім поколінням такі самі можливості використовувати лісові ресурси, як і теперішні.

Розуміючи важливість виховання підростаючого покоління у любові та гармонії з природою, у переддень професійного свята, відбулася зустріч лісівників ДП «Львівський лісгосп» з учнями шкільного лісництва Лапаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Героя України Георгія Кірпи. Основні тези, що звучали, були спрямовані на донесення до школярів суті правильності ведення лісового господарства, важливості роботи лісівників у збереженні природних ресурсів та біорізноманіття, забезпечення людей продуктами лісу.  Лісівник – це дбайливий господар в лісі, який раціонально використовує його ресурси та зберігає і примножує корисні природні функції.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв