Колегія лісівників Львівщини: здоров'я лісу, результати аудитів, внесок у обороноздатність

29 грудня 2018р, Новини. Прес-служба

Відбулося засідання колегії Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства. На початку засідання начальник управління Анатолій Дейнека вручив почесні нагороди.

Почесну грамоту Верховної ради України за вагомий внесок у реалізацію державної політики у сфері лісового і мисливського господарства, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм вручено заступнику начальника Львівського ОУЛМГ Ю.О. Громяку.

Подяки від імені громадської організації «Волонтерський рух України» за безкорислову допомогу, порядність, активну громадянську позицію і відповідальність, спрямування енергії, таланту та майстерності на розбудову України отримали начальник Львівського ОУЛМГ А.М. Дейнека, директор  ДП «Радехівський ЛМГ» С.М. Данькевич та директор ДП «Жовківський лісгосп»С.С. Сохнацький.

З інформацією про санітарний стан  насаджень Львівського ОУЛМГ виступив перший заступник начальника Львівського ОУЛМГ Ярослав Целень. За матеріалами санітарного огляду лісів 2017 року, на початок 2018 року на облік було поставлено 32507га пошкоджених насаджень, що на 3435га менше ніж за аналогічний період минулого року, в тому числі 4477га шкідників та 25326га хвороб лісу.

Впродовж останніх двох десятиліть на території гірської частини Львівщини всихають ялинові насадження, а в останні три роки спостерігається всихання соснових насаджень у Поліській зоні Львівської області. Площа всихаючих ялинових насаджень в області на початок 2018 року склала 15,5 тис.га. За останні десять років лісогосподарськими підприємствами  проведено заміну похідних ялинових деревостанів на корінні ялицево-букові на площі понад 5 тис.га.

Станом на 1 січня поточного року виявлено осередки всихання сосни на площі 3070 га, виникло в біжучому році 5330 га всихаючих соснових насаджень. З початку року розроблено 7376га всихаючих соснових насаджень, що становить 88%. З метою попередження та вжиття заходів з усунення наслідків масового всихання соснових насаджень, лісогосподарськими підприємствами, де зростають соснові насадження, були організовані семінари за участі науковців, спеціалістів Державного спеціалізованого лісозахисного підприємства "Львівлісозахист", представників місцевої влади, громадських організацій та засобів масової інформації.

Наступним розглянуто питання про результати роботи з внутрішнього аудиту на підприємствах Львівського ОУЛМГ у 2018 році. Головний спеціаліст – аудитор Федчишин В.В. повідомив, що проведено аудити діяльності окремих державних підприємств, що входять до сфери управління Львівського ОУЛМГ, а саме: ДП «Бродівський ЛГ», ДП "Рава-Руський ЛГ", ДП "Турківський ЛГ», ДП МГ «Стир» щодо законності та достовірності фінансової звітності, правильності ведення бухгалтерського обліку, дотримання актів законодавства, планів, процедур з питань ведення лісового господарства.

Розглянуто також питання внеску лісівників у посилення обороноздатності України.  При розгляді цього питання обговорено стан військового обліку і бронювання військовозобов’язаних та призовників на підприємствах Львівського ОУЛМГ.

По всіх питаннях порядку денного колегія ухвалила відповідні рішення

 

Прес-служба Львівського ОУЛМГ

Ключові слова:

колегія

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління