Організація охорони праці в ДП «Бродівський лісгосп»

11 січня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

За 2018 рік служба охорони праці ДП "Бродівський лісгосп" здійснила 43 перевірки структурних підрозділів. За їх результатами проведено 12 засідань комісії оперативного адміністративно-громадського контролю. Перевірки виявили 170 порушень нормативних актів з охорони праці. Через порушення призупинено роботу 1 одиниці обладнання, до дисциплінарної відповідальності притягнено 2 посадові особи.

Також у квітні 2018 року на підприємстві був проведений Місячник охорони праці з нагоди Всесвітнього дня охорони праці, за результатами якого преміювали за належне ставлення до вимог охорони праці 21 працівника на загальну суму 31,5 тис. грн.

У грудні 2018 року головний спеціаліст відділу використання лісових ресурсів Держлісагентства разом з представниками Львівського ОУЛМГ провели на підприємстві перевірку стану охорони праці та відзначили належну роботу підприємства щодо дотримання законодавства з охорони праці.

Зазначимо, що чисельність працівників у ДП «Бродівське лісове господарство» на 01 грудня 2018 року становила 487 осіб. Підприємство має у складі 6 лісництв, автоколону, нижній склад, лісозавод, їдальню. На підприємстві щорічно організовують медогляд працівників, забезпечують систематичний передрейсовий медогляд водіїв та техогляд транспортних засобів, а також функціонує Система управління охороною праці та ризиками і є кабінет охорони праці з оновленими стендами.

Зайнятих на лісозаготівельних роботах працівників підприємство забезпечує обігрівальними пересувними вагончиками, які регулярно оновлюють та ремонтують. Працівники, які працюють у важких та шкідливих умовах отримують додаткові відпустки, доплати, лікувально-профілактичне харчування, пільги при виході на пенсію згідно з атестацією робочих місць. Щорічно на підприємстві проводять обстеження устаткування.

Служба охорони праці

ДП "Бродівський лісгосп"

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління