Відомчий контроль з охорони праці

26 березня 2021р, Новини підприємств. Прес-служба

24 березня 2021 року у державному підприємстві "Старосамбірське лісомисливське господарство" було проведено відомчий оперативний адміністративно-громадський контроль з охорони праці IV рівня за участю представників Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства: головного інженера Громяка Юрія Орестовича та головного спеціаліста відділу лісових ресурсів, машин та технологій Степанишина Василя Михайловича.

В ході перевірки директор ДП "Старосамбірське ЛМГ" Мрочко Юрій Михайович та головний інженер підприємства Бородюх Андрій Остапович ознайомили перевіряючих із роботою нижнього складу та автотранспортного цеху. Показали, як проходять лісозаготівельні роботи по розчищенню лісової просіки під дорожнє полотно та будівництво лісової дороги в урочищі «Шумина» Сусідовицького лісництва.

 

У Старявському та Сусідовицькому лісництвах присутні ознайомились із специфікою роботи при здійсненні лісозаготівель як штатними працівниками так і найманими бригадами приватних суб’єктів господарювання.

Також було проведено перевірку технічної документації з охорони праці та її ведення керівниками підрозділів.

В результаті перевірки роботу з охорони праці ДП «Старосамбірське ЛМГ» визнано задовільною. Розроблено відповідні заходи щодо усунення виявлених порушень і недоліків з охорони праці та профілактики виробничого травматизму.

 

За інформацією

ДП «Старосамбірське ЛМГ»

Ключові слова:

охорона праці

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління