Мисливський серпень на Львівщині: полювання на пернатих та міжнародний фестиваль «Мисливська Ватра»

4 серпня 2021р, Новини. Прес-служба

Сьогодні у Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства під головуванням начальника управління Анатолія Дейнеки відбулася нарада користувачів мисливських угідь області.

На порядку денному розглядалися питання про підготовку до відкриття полювання на пернаті види мисливських птахів та проведення ІІІ-го міжнародного мисливського фестивалю «Мисливська Ватра».

У нараді взяли участь представники інших державних контролюючих органів, зокрема начальник оперативного відділу Держекоінспекції у Львівській області Микола Барабаш та інспектор відділу контролю за обігом зброї Національної поліції Руслан Савка.

Також на нараду були запрошені заступник голови Миколаївської ОТГ Юрій Шпак та голова Львівського осередку Федерації мисливського собаківництва України Ярослав Рогоцький.

Начальник Львівського ОУЛМГ Анатолій Дейнека акцентував увагу на проведенні мисливського фестивалю та участь у ньому команд від кожного користувача.

22 серпня у Миколаєві над Дністром відбудеться ІІІ Міжнародний фестиваль «Мисливська ватра».

Вперше на теренах Миколаївської громади близько 100 мисливських колективів з різних куточків України та Європи зберуться задля представлення мисливства як культури, традиційного обміну досвідом та дружніх змагань у мисливській галузі.

Цьогоріч Міжнародний фестиваль «Мисливська ватра» приурочений 100-річчю від створення Українського товариства мисливців та рибалок та 30-річчю Незалежності України.

Заступник голови Миколаївської ОТГ Юрій Шпак ознайомив присутніх з програмою фестивалю, а голова Миколаївської організації УТМР Михайло Адам з нагородженнями та призами для переможців.

Головний мисливствознавець управління Василь Бурмас у своєму виступі зазначив, що сезон полювання на пернату дичину на території Львівщини  розпочинається  14 серпня о 18:00 годині.

Всім користувачам необхідно жорстко контролювати дотримання природоохоронного законодавства та правил поведінки зі зброєю.

Слава полюванню! Мисливцям слава!

 

 

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління